5/23/2012

ne tekee töitä sen eteen

kovasti yritän uskotella itelleni et opin tänään koulussa jotain. tosiasiassa istuttiin pimeessä huoneessa kuuntelemassa musiikkia. meil on taide & kulttuuri -kurssi menossa ja tänään meil oli yks mies opettamassa musiikista. käytiin läpi musiikkia 50-luvulta tähän päivään asti. oltiin ryhmissä ja koko sen päivän ajan oli menossa sellanen musavisa. meijän ryhmä johti tosi hienosti kaikkia muita mut koska michael jackson oli jehovan todistaja ja backstreet boyssistä oli valittu ihan huono kuva ni meni meijän johto ihan kankkulan kaivoon. mut tiesin 50-luvusta kaikki ja oon ilonen :) tauko meni siinä et heiteltiin lattian kautta vesipulloo terhin kanssa ja naurettiin ihan perkeleesti. sit siihen tuli sanna ja eevakaisa mukaan ja meinasin kuolla nauruun.

koulun jälkeen tulin kotiin syömään ja siitä lähin pyöriskelimään keskustaan. kävin kiertämäs seppäläs, lindexix ja vero modas ja kaikis tollasis siin puoltoistatuntia ja siitä kävelin kampaajalle. ny on lyhyet hiukset.

huomenna ton kurssin takia raahaudutaan koko luokka stadiin. käydään kiasmassa ja sit jossain muualla, en muista missä. jossain enivei. sielt sit suoraan töihin loppuillaks.


ah oikeesti ihana <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti