5/03/2012

indestructible perfection called hockey

eksyin lueskelee anttilan tollast kuvastoo ja senjälkeen löysin itteni hm'n nettikaupasta. nyt lauantai ei voi tulla tarpeeks nopeesti koska löysin NIIN ihania bikinejä viidellä eurolla että apua! kaks ihanaa värikästä pirteetä yläosaa <3 oikeesti jee!

just tulin leevinkans lenkiltä. 16:43 ohi sattu menemään juna jolla mä huomenna meen pasilaan kattomaan mm-kisoja. tulipa lievästi sanottuna omituinen fiilis. vastahan ne kultajuhlat oli? enivei nähtiin sit lenkillä ella ja urho ja siinä yritin ellalle puhua ku leevi vaa haukkuu siinä vieressä. ei ollu leevi juttutuulella :( nyt teen tässä lähtöä siwaan. meen hakemaan karkkia jotka syön sit samalla ku katon kiekkokonserttia. tulee kylmii väreitä jo ku miettii niitä biisejä :D


huomen 9-16 töitä, kattoo jos olisin ahkera ja tekisin tunnin ylimäärästä aamulla. we'll see. töistä siis tosiaan äkkiäpäkkiä kotiin vaihtamaan vähän kamoja. ei tosin mitään kummosta muutosta koska ihan periaatteesta 6-1 paidalla huomenna töihin. kotona safkaa naamaan ja junalla heslinkiin. on hyvä olla ajoissa ettei myöhästy. tää on niin great plan. kuvia tulee huomisesta, veikkaisin ainaki. siel on nii mahtimeininki et pakkohan se on kameraan ikuistaa. kerrankos nää mm-kisat nyt suomessa on. (.. ensvuon vast seuraavankerran)

gotta love hockey.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti