5/05/2012

herkuleksen takapiha

ää voi pylly mikä päivä eilinen oli. heräsin aamulla nii lagisena ja nenä tukossa et huvitti ihan tosipaljon mennä töihin. ahkerana tyttönä sinne kuitenkin menin ja vielä puoltuntia etuajassa. kipeenä kellon kattominen ei oo helppoo. äkkii töistä kotiin, söin kokonaisen ranskanleivän ja kaks lihapullaa ja lähin sit asemalle junaa odottelemaan. siel törmäsin lottaan ja juteltiin taas maailman menosta. se hyppäs sit samaan junaan ja etittiin sara sieltä. se puolen tunnin matka sit juteltiin siinä vähän kaikesta ja sit sarankans hypättiin ylionnellisina ja innokkaina pois junasta pasilassa. periaatteessa juostiin siinä sitten areenan pihalle huomaamaan hall of famen ovissa sellasen kusipäälapun missä lukee että huoltajan pitää olla mukana että pääsee sinne <33


lievissä ragefiiliksissä lähettiin junasella helsinkiin ostamaan mulle bikinit ja ettimään saralle tekoverta. jännittävä ostoslista. tekoverta ei sitte löytyny mutta bikinit tuli ostettua :) oon ilonen jee. junamatka takas naurettiin ihan kokoajan, lähinnä siks ku sara näki jotai pikkupissisfruittariposseja heurekan pihalla juomassa. se sitte ilmotti kuinka nuo kännää herkuleksen pihalla. siinä sit lähellä istuvat vähä virnuili meille ku me naurettiin siel nurkassa. ei siihen aikaan päivästä jaksa olla pirteenä.

jännittävän junamatkan jälkeen kävin äkkii kotona ja lähin saralle. heitin siel pelipaidan päälle ja me lähettiin lidliin hakemaan keksejä. sieltä miskalle kisakatsomoon. kymmenen meitä siellä oli ja aika jännäritunnelmat. suomi voitti kuitenki ja se on tärkeintä.

siit sit ajoin vesisateessa kotiin ja sit sain hirveen yskäkohtauksen ja yskin vartin putkeen. senjälkee en sit uskaltanu edes hengittää joten menin nukkumaan. tänää en tee mitää. pizzaa syön ja katon selviytyjät. suunnitelmissa siis _oli_ sinne valtterille meneminen mut en kyl oo astumas talosta ulos ennen huomista. en välttämättä kyllä huomennakaan. paitsi sit jos jossai on joku kisakatsomo ni sinne mä suunnistan.

1 kommentti: