11/05/2012

never say never

eilen mentiin heti ysiltä aamulla sarankans salille :) oli jotenki niin rentouttavaa ja senjälkeen tuli astetta energisempi fiilis. 20 minuuttii ylämäkee ja senjälkee jalkoja ja keskivartaloo. sit päivällä menin viel saralle ja kateltiin pari leffaa ja naurettiin ihan huolella :D siitä sitte himaan kattomaan iron man 2, joka on yhä vieläkin mun mielestä ehkä yks parhaista elokuvista ikinä. koska robert downey jr.

salihirmut meikä ja sara, joka tossa urheilee taljassa ;)
tänään alko koulu vast ysiltä. vähän päästiin kouluun myöhässä mut ei se oo nii justiinsa :D koulunjälkee mentiin matenkans meille, käytettiin leevi ja lähettiin lippupisteen kautta salille. ostettiin liput loppukuun tapparamatsiin ja sitten dösäreissulle!! jeee! :D megamahtavaa! perus lauantaipäivä turussa.
movember !!!


samanlaiset takit, samanlaiset laukut ja samanlaiset pinkit juomapullot. pitää olla :D:D

watch out turku ;));););) minä ja sara tullaan.

tänäänki salilla 20 minuuttia ylämäkeä ja sitte yläkroppaa. sellasen kuormituksen sain päälle et voi olla että huomenna voi kirjottaminen olla vähän hankalaa. no mutta, enköhän mä just kerkee toipumaan keskiviikon saliin mennessä. ihanaa ku on nyt kaks päivää urheillu, tähänhä rupee melkeenpä tottumaan. huomenna on silti onneks vapaata treenistä, keskiviikkona koulusta varmaan suoraan salille ja torstaina on rästipäivä, eli ei tartte edes kouluun mennä. perjantaina on aika taas painua salille, tälläkertaa ennen koulua.

ei mutta, nyt on taas aika taalat taskuun dick & janen vallata mun tv-ruutu. se on se elokuva minkä mä katon aina ku se tulee. muut voi välillä jättää kattomatta, mut ei tätä :D ei ikinä.

2 kommenttia: