11/03/2012

free semir!

"587 päivää edellisestä SM-liigaottelusta.
Odotus on päättynyt."


rakkauspakkaus <3 tervetuloa takasin semir <3

mutta, lätkä alkaa vasta viideltä, joten sitä ennen on mukavasti aikaa tehä kaikkee muuta epämukavaa. siivoominen on listassa ykkösenä, sit pitäs vissiin aamupala syödä. ja aattelin et käväsen nyt aamulla suihkussa ni illalla ei tosiaan tartte mitään muuta tehä ku jääkiekkoa seurailla.

sitte ihan tosissani meinasin käyttää tästä viikonlopusta pienen hetken anatomian lukemiseen. koska ensviikon tenttiin tulee niin perhanasti asiaa et en ees muista mitä kaikkee siinä on. mulle riittää jo se sydämen anatomia, seki menee ihan yli hilseen. ja sen lisäks siinä on vaikka kuinka paljon muuta opittavaa.

mut nyt ihan ensin suuntaan kaiken energiani feissarimokien tiiliskiviongelman selvittämiseen. koska mä en nyt kertakaikkiaan tajua et miten siitä voi saada oikeen vastauksen.

Tiiliskivi painaa yhden kilon ja puoli tiiliskiveä. Montako kiloa tiiliskivi painaa?

laskin tota äsken yhtälöllä ja laskimella ja vaikka millä, ja  yhessä vaiheessa onnistuin periaatteessa saamaan oikeen vastauksen siitä ulos, mut mä en vaan ymmärrä että miten se tuli, enkä saa sitä enää uudestaan. kertokaa mulle. oikeesti, koska mä en pääse ikinä yli tästä jos en vaan ymmärrä. :D:D:D hyvää lauantaiaamua kaikille.

2 kommenttia:

 1. Mun logiikalla näin:
  1 tiiliskivi = 1kg ½ tiiliskivi 0,5kg

  1kg + 0,5kg = 1,5kg

  En tiedä voiko olla noin simppeli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä se logiikan mukaan noin menis, mut 1 tiiliskivi ei paina 1kg. :D:D:D meinasin oikeesti itkee aamulla ku en tajunnu mut sit ku tarpeeks kauan sitä mietin sillee ihan tyhmästi ni sain siitä sitte oikeen vastauksen, joka on 2kg. joka on tyhmä vastaus, koska siinä ei oo logiikkaa. kyllä se yhtälönä on järkevä mut ei oikeesti. ei siitä oikeessa maailmassa voi 2 tulla.

   Poista