11/07/2012

i choose to be happy

koulussa anatomiassa puhuttiin lisääntymisestä ja sitte ruokiksen jälkee ruotsin tentti. kunnialla pääsin läpi, ihan mahtava fiilis :D en paljoo kyllä tosiaan eilenillalla saanu lueskeltua, vähän jotain sanastoa sain kerrattua simpsoneiden mainostauoilla. mutta enivei jes :) ei tartte mistään uusimisesta murehtia.

ja minkä takia salilla on aina kaikki tutut? kerranki ku yrittää leikkiä urheilullista ni joutuu tuijottelemaan liikaa tuttuja naamoja. niistä huolimatta sain ihan jäätävän kovan reenin jaloille. teki pahaa kävellä portaat ylös ylempään kerrokseen :D nyt ne on enää kipeet ku yritän nousta ylös, mut eiköhän sit huomenna tunnu vähän taas joka asia. nyt on vaa edestä, huomenna on varmaa ihan tasan koko koipi tuskanen. kyllä mä selviän. toivottavasti. siihen kuntoon että on hyvä taas perjantaina mennä rikkomaan käsiä.

mut nyt on ainaki sopivan energinen fiilis! :) tuntuu siltä et vois tehä mitä tahansa. paitsi nousta ylös sohvalta, se sattuu reisiin. tänään en kävelly salilla ku 10 minuuttiia, mut oli jyrkempi mäki ku aikasemmin. olisin kyllä jaksanu mut ku unohin kuulokkeet pukkariin ni ilman musiikkia ei oikee innostanu käveleminen :D

huomenna on rästipäivä <3 leevi pitää käyttää kaks kertaa, siinä mun huomisen tekemiset. en oikeesti meinannu tehä muuta. olla vaan. sit perjantaina anatomian tentti ja enkkuu, not bad.

koulun ja salinjälkee laittelin ruokaa ja siitä vetäydyinki naapuriin kattomaan jääkiekkoa ja oppimaan paljon uutta :D mun vaari hakkaa älypäätä ehkä 12 tuntia päivässä ja se aina opettaa mulle kaikkia lätkäfaktoja :D se on ihan mukavaa ku voi itekki pätee muille ku tietää oikeesti jostain jotain.
ja äiti tilas meille crazy factorystä koruja! :) jeejee! se on se fiilis ku saa korviksia 40 sentillä ja napakoruja 2 eurolla. ihan parasta. kaks napakoruu ja miljardit korvikset on tulossa. ainoo haittapuoli on toki se että ne tulee jostain peräkiinasta, eli toimituksessa kestää. mut eiköhän ne ensviikolla jo tuu ja sit pääsen leikkimään :) onnistuin rikkomaa mun lempinapakorun ja vitutus on senmukanen .... no, nyt on tulos toinen samanlainen tilalle :) toivottavasti se pysyis sitte ehjänä vaikka seuraavaan tilauskertaan saakka :D

nyt on aika olla tekemättä mitään yleishyödyllistä. eli vois vaikka nukkua jos olis fiksu. mut ei, tää internetin mielenkiintonen maailma vaa voittaa jokakerta. viideltä heräsin tänäänki ja silti oon näin energinen. what is this.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti