2/16/2012

vanhoja tuttuja ja hauskoja juttuja

olipas taas päivä! :D ihan mahtavaa menoa ja ihania ihmisiä, mut onneks se on ohi. peli oli mahti, itteniki kerkesin nolaamaan useempaan otteeseen mut eipä tuo tunnu missään. kuviaki tuli napsittua noin lukematon määrä ja niistä osa päätyyki tänne. 

 

koulussa oli pelkkää ensiapua ja tänää tosiaan tuli seki kurssi suoritettua. siellä me lindan kans sählättiin ja piirreltiin sekä tietysti pelattiin 2 pelaajan reaktoria. koukutan kaikki siihen. paitsi maten koukutin ice runneriin.

koulun jälkeen nopsasti kotiin. tietysti mun piti ryssiä ylämäessä ja nyt on ranne kipee ku otin sillä vastaan :( ja sit on kans tost olkapään alapuolelt sama käsi kipee ku sara löi mua siihen <3 junassa bongattiin yks meijän entinen luokkalainen jota ei olla nähty miljoonaan vuoteen, en kyl tosiaan odottanu näkeväni sitä just sillon. sit asemalt suunta kohti hallia ja sit meijän ohi meni kaks junaa joissa kummassakaan ei ollu veturia. ja siin toisessa siin ulkopuolella sellasen metallimötikän päällä seisoskeli sellai mies joka vilkutti meille :D että oli kova! astetta ovelampaa junamatkustamista. hallista & pelistä mulla onki sit vähän enemmän kuvia, ylläri. mut nii, aattelin et näytän ihan konkreettisesti teille et millanen mun toinen kotini on :D

winning
nii ja sen matsin jälkee venailtii pasilan asemal 1,5 tuntii et tulis h-juna et mä pääsisin mukavasti kotiin ilman 3943 kilsan kävelyä. saral iski hikka siel asemal ku kaikki muut oli hiljaa ja sit kaikki rupes tuijottaa meitä :( ilkeetä porukkaa. sit pohdittiin et johtuuko hikka siitä että aivot luulee että me ollaan kaloja vai onko sillä jotain tekemistä pallean kanssa. saletisti kalajuttu on totta.

jossain vaihees täs pitäs käydä ostamas lippu siihen kärppäpeliinki. kattoo jos ensviikol sais aikaseks jotain niin radikaalia. mä rupeen nimittäin nyt lomailemaan. hyviä lomia kaikille : )

1 kommentti:

  1. mun ihana piirrustus <3 ja todellaki oon koukussa siihen pelii, pelasin tänääki sitä monta kertaa... :)

    VastaaPoista