2/18/2012

onnentyttö

joo, luin jo sen kirjan mikä piti lukee sitä äikäntehtävää varten. se oli aivan ihana ja tuitui. seuraavaks kelasin et lukisin 'haluan harry winstonin' joka mulla on ollu niinku tässä kesken nyt yli vuoden.

eilinen meni kovasti lagistaessa, illalla mentiin porukalla veeralle pelaamaan sellasta ihan liian vaativaa peliä. muuten se olis varmasti ollu ihan mahti, mut se oli englanniks ni kesti livästi sanottuna hetki et päästiin juonesta perille. sellai jänskä korttipeli jonka nimeäkään en nyt muista. kannattaa silti pelata. iltaki veny sit yöks, mut ku on kivsu porukka ni ei aina jaksa lopettaa puhumista ajoissa :D tack to veera, miska, laura ja sara.

tänää en oo saanu yhtään mitään aikaseks. saunassa kävin. sit kävin moikkaa enoo ja sen tytärpuolta :) katottiin mtv3 junioria ja tajusin, et lastenohjelmat nykyään on oikeesti ihan tyhmiä, pelottavia ja muutenki järkyttäviä. yhes ohjelmas mis oli jotai lehmiä ja possuja ni oliki kans joku moottorisahamurhaaja number 2 ja sit toises sellai jääkarhu söi hylkeen ja sit teinit hyppeli etelämantereella (saatto toki olla myös pohjonen, mun suuntavaistolla en menis vannomaan) aseen kanssa. ja sit yks varasti hylkeenpoikasen. ja muutenki kaikilla oli kokoajan aseet. kiva siin sit ruveta selittelemään että miksi se yks tyttö osottaa sillä pyssyllä sitä hyljettä .... ja sit katoin enonkaa lätkää ja sain hedarin siitä stressistä.

ja sit ostin eilen sellasen horoskooppikirjan, missä on horoskooppi vuoden jokaselle päivälle. ja muutenki kaikkee yleishyödyllistä. sit sain päätettyy et mitkä vaatteet puen jokereiden jäsentapahtumaan. ja ostin pipon kans eilen! kuvia tulee varmaan joskus. oon tänää kuvannu ihan semiahkerasti mut en jaksa ettii sitä piuhaa ni en nyt pysty niitä siirtämään koneelle.

enivei, huomenna aamusta aattelin kattoo kaikkii hömppäkomedialehvoja ja mussuttaa karkkia ihan urakalla. sit jossain vaiheessa päivällä sartsan kanssa ja illalla the bodyguard. nyt mä vetäydyn katsomaan ruotsin miljonääriäitejä ja sitä seuraa sitten renttuakatemia.

1 kommentti:

  1. höhöhö mäki uskon horoskooppeihi :--) mul on kerran käyny sillai et luin mun horoskoopin ja sit se oikeesti oli totta ja olin sillai "whoooot?". sen jälkee oon ruvennu uskoo horoskooppeihi, koska oon huomannu et ne toteutuu jotenki samantyyppisesti.

    btw, meitsin blogin osote vaihtu;
    www.livelaughlove-inka.blogspot.com

    VastaaPoista