2/03/2012

pulu pissii

tama oli hjuva paiva! siitä todisteena 192 kuvaa jotka saapuivat hidastamaan mun konetta <3 no mitäs isoista, elämä jatkuu.


huomen meen päiväl taas vaarille. katotaa siel sen ja mun enon kans talviklassikko :D kyl se on varma voitto huomenna, ei oo muita vaihtoehtoja. tää viikko on ollu kans sinänsä jännittävä et viihdettä koulupäiviin mulle on tarjonnut sakarias, jonka tekstejä lukiessa mun ilmeet on ollu varmasti aika kauniita. sen verran on mukavaa tekstiä. niin mukavaa että tekis mieli pistää turpajuhlat pystyyn.

ja nii, noista tortuista sen verran et ne ei ehkä oo niin kauniita ku mitä ne vois olla mut ihan sama :D rakkaudella tehty. sit päädyttiin viel illal tekemää pizzaa koska noiden ulkomuoto jäi pahasti harmittamaan :( eikä oo ees yhtään viikonloppufiilis :O herttilei. hei saa mulle oikeesti kommentoidakki että mä tiedän mitä mun pitää kirjottaa :( tai sit mä en kirjota enää. ok siinäpä vasta menetys maailmalle ... :D:D:D nojoo, kommenttia !

2 kommenttia:

  1. kommenttia, kommenttia ! sakarias herätti tänää mut puol kasilta vaikka on viikoloppu. (okei ei ollu sakarias, mut ois voinu olla koska se ei oo kiva?) söpöjä torttuja :-----DD

    VastaaPoista