1/28/2012

terveiset lattianraosta

voi varmasti hyvinkin helposti huomata, että olen äärimmäisen tylsistynyt. mut sen takia mä tätä kirjotan, selitän mitä haluan ja millon haluan. ja nyt mä todellakin kuolen jos en saa kirjottaa kymmenestä mun elämäni tärkeimmästä asiasta/esineestä/materiasta.

eka ajattelin et kirjotan just jotai perhe, kaverit, maailmanrauha yms. mut sit tajusin et ne on oikeesti vähän liianki kuluneita aiheita, joten päätimpä että antaa materialismin ja esineellistämisen jyllätä ihan rauhassa näin yön pimeinä tunteina.

1. dragon fly
pitääkö sitä edes selittää? kaikki jotka sitä on pelannu tietää, ettei parempaa peliä ole olemassa.


2. ehehe jääkiekko
joo no näin on päässyt käymään. jokerit voitti ja se vaikutti suuresti siihen että mitä mä tänään tähän kirjotan. joo tykkään jääkiekosta, tykkään pelaajista, tykkään kaikesta mikä siihen liittyy. Varsinki kaikesta siihen liittyvästä mitä saa ostaa. eli liput peleihin, ne on kivoja. pelipaidat, toosikivoja. mulla on kaks pelipaitaa, niistä kuvat olikin jo jossain. tykkään ihan älypaljon. viel sellai detroitin paita olis ihan muksa, se puuttuu mun loisteliaasta kokoelmasta. pistetään hankintalistalle.

takasin pelaajiin. suosikkipelaajat vaihtuu usein, muutama vakkarisuosikki nyt on pysyny ja tuleeki pysymään. olli jokinen, se näyttää mursulta eli sen on pakko olla ihana. semin ben-amor näyttää kans vähän mursulta joten senkin on saletisti pakko olla ihana. teuvo teräväinen, se ei valitettavasti näytä mursulta mutta voivoi. joel armia, ei mursu mutta ihana. leo komarov, enemmänkin ehkä hylje ku mursu, mut sama eläinkunta eli sen on kans pakko kuulua ihastuttavien ihmisten kategoriaan. jääkiekko on kivaa, vieläki kivempaa se ois jos se kiekko ei olis niin kova.

3. kouluruoka
omnom! seurakuntaopistossa on jokapäivä hyvää safkaa. tää pesee yläasteruuat niin kuusnolla. ruokavaihtoehtoja on ainaki sata, mut parasta on silti ne tuoreet leivät joita siellä on <3 niitä mä mussutan siel aina enemmän ku laki (keittiöntädit) sallii. toi koulu pitäs laittaa yhteishakulistalle pelkästään sen ruuan takia. on muuten aikalailla täydellistä.

4. facebook
.. no comments.

5. elokuvat
tykkään hirmusesti kattoo leffoja. lemppareihin siis kuuluu ne kaks mitkä sanoin ihan siinä ekassa ja siihen listaan voisin lisätä oopperan kummituksen, avatarin, käskyn ja walk the linen. tyksin ihan kamalasti. tässä nyt on kokoajan suorituksessa se et hilaan itteni studio 123'seen ja katon varaston. en iha viel oo saanu sitä aikaseks, katotaa vuodenpäästä uudestaan.6. matkustelu
joo, en tykkää lentokoneista mut aina välillä pitää uhrautua että pääsee taas viikoks aurinkoon. oon käyny kolmesti kanarialla, siellä on aina ollu ihanaa. muutaman kerran ruotsissa ja kesällä 2011 kävin ekaa kertaa elämässäni virossa. säälittävää? jep. mitäs noista. toukokuussa mä lähen pietariin sukulaisten kanssa, sikakivaa! ja koko heinäkuu menee äitin, isäpuolen, hauvan ja parhaan kaverin kans reissussa. mennään eka naantalista laivalla ruotsiin johonki jenkkiautotapahtumaan ja sit ajetaan ruotsin läpi pohjoseen isäpuolen veljen luo ja sit suomen kautta takasin kotiin. joo. sellanen kesä tälläkertaa. ja mun suurensuuri haave on oikeesti päästä australiaan. oisko edes täydellistä!

7. gallupit
joo tykkään niistä :D tykkään täyttää just sellasia rasti ruutuun juttuja ja sit sellasia 'minkä värinen paita sinulla on'-kysymyksiä sisältäviä juttuja, jotai ihme kyselyitä. ne on kivoja! saa selittää nii paljon ku haluaa.

8. horoskoopit
ihan tosissani uskon horoskooppeihin, ne on liian usein oikeessa ollakseen kusetusta. tällä pohjalla liikkuen, odotan maaliskuuta innolla! :D

9. murot
ne fitness jogurttimurot on parasta. niitä mä vedän paketin päivässä.

10. kuvastot
ikean kuvasto on mulle sellanen elämää isompi juttu. siellä on halpaa tavaraa tungettuna pieneen, paksuun lehteen ja ne kaikki tavarat on nimetty ihan idiooteilla nimillä. mikä muka voi mennä pieleen? kyllä mä haluan omistaa sohvan jonka nimi on klobo tai tuolin jonka nimi on nisse.


huomaa kyllä että ensimmäiset kaks oli sellasia joihin mä jaksoin panostaa ja uhrata ajatuksia ja loppujen keksimisessä meniki yli puoltuntia. tuli yli kilometrin pitunen postaus mutta HEH ei ole mun ongelma, ei mun tätä pakko oo lukea.

lopetanki tän tylsän teksin syvälliseen mietelauseeseen jonka olen ihan itse, omin voimin, omin käsivoimin osannut etsiä internetin jännittävästä maailmasta.

                          "too many people buy things they don't need
with money they don't have
                              trying to impress people they don't even like."

HUIJASIN! en lopetakaan vielä, mun piti sanoa että mun kamerani, canon eos 1000d, on nimeltään taavi ananas, siitä siis tän blogin osote. ja toi blogin nimi tulee yhestä kappaleesta. helpotetaan, se on yhen phil collinsin kappaleen nimi. eipä siinä muuta.

2 kommenttia:

  1. hajotttaaaa ! mä niin rakastan tätä sun tyyliä kirjottaa ku se o nii hauska ja semmoi mielenkiintone ! ja tuo mietelause, niin totta ! tääl mä vaa kommentoin sun joka ikistä postausta ikinä. to be continued

    VastaaPoista
  2. jee en oo ainoo joka nauraa mun idiooteille jutuille! :D tämähän on vallan loisteliasta. kommentoi vaa, se on mukavaa :D:D

    VastaaPoista