1/28/2012

ikea

olipas taas astetta mielenkiintosempi päivä. ikea on kyl just sellane paikka et siel sattuu ja tapahtuu kaikenlaista.


eka siis käytiin hakemas saralle sellai jänskä tuoli ja sit mentiin ihastelemaan tätä komeaa italialaista miestä, joka laulo jotain opperaa siellä keittiöpuolella. lievän hämmennyksen jälkeen tajuttiin että sillähän on ruokaa mut sitä iloa seurasi sitten pettymys, koska sillä oli siinä pahaa kalaa :-(


parsa, as u can see.



sit oliki ruokahetki ja eatattiin tollai suklaakrokanttikakku ja suklaapallo puoliks. oli muuten paha pallo. kakku oli sentään hyvää!


sit meijän ruokahetken jälkeen jatkettiin ostostouhuja ja sara löyski sit vaikka mitä ostettavaa. sit siin kassalla tehtiinkin oleva huomio että ei oo tarpeeks rahaa :-) no eipä siinä mitää. mentiin sinne ulko-ovien luokse sohvalle mököttämään ja tekemään havainto siitä että on kylmä. sitten mursu päätti tarjota mulle 50 sentin jäätelön lohturuuaksi ja mentiin hakemaan meille sellaset. ensin mietittiin että miten sitä jäätelömasiinaa käytetään ja sitten kun yritetään iloisesti syödä jäätelöitä  ni joku ihmemies heittää siihen pöydälle meille jonkun lehtisen joka oli 'jälkiruuan jälkiruoka' ja sit rupeiltiin sitä selaamaan ja se olikin joku ihana jeesuslappunen. ei siinä mitään, ruokahetki pilalla ja edessä sarjakuvalehti jossa yhessä kuvassa lapsien päälle sataa jeesuksen verta. IHANAA.




ja illan toki kruunasi kalpa-jokerit josta tuliki häviö ehkä jännittävimmällä tavalla ikinä. tuomaripeli <3 eikä se ees ollu mitään säälittävää tuomareiden pelleilyä, se oli ihan asenteellista sabotaasia. jokereille annettin 22 minuutin edestä jäähyjä <3 ei oikeesti voi ku taas nauraa. tämä on tätä sm-liigan tuomaroinnin loistavaa tasoa!

1 kommentti:

  1. hei, sulla on kiva blogi ! (: voisin liittyä lukijaksi :)
    ois tosi kiva, jos viittisit kattoa mun blogin kans c:

    http://anskurotta.blogspot.com/

    VastaaPoista