1/25/2012

oli pakko

koska terhi käski >:(

oon kuustoistavuotias sote-opiskelija täältä maaseudulta eli järvenpäästä. en tiiä mikä musta tulee isona, joko lähihoitaja, urheiluhieroja tai joulupukki, toistaseks suunnitelmat kovin avoimet. jaa nii. en harrasta oikeestaan mitään, mutta tietokone on ystävä. enkä yhtää sitte tiedä että mistä pitäs kirjotella, luultavasti mä selitän kaikesta ja en oikeestaan mistään.


 tykkään koulusta tosipaljon .. siis nii, on siellä kivaa. ne ihmiset tekee siitä kyllä mielenkiintosen. katon paljon telkkaria ja leffoja ja lempparilehvat onki pelham 123 ja kunniattomat paskiaiset. telkasta kattelen lähinnä subia, sieltä kun tulee miehen puolikkaat, frendit, will&grace, simpsonit, rillit huurussa ja skins. ja sitten alltimesuosikki täydelliset naiset! 


vaikka en mitään harrasta ni lätkä on mukavaa kateltavaa. kattelen urpolta / kuuntelen radiosta sm-liigaa aina kun on aikaa (=aina kun tulee peli). jokereita siis kannatan. rapakon toiselta puolelta lempparijengi on detroit red wings. valokuvaan semipaljon, koska kamera oli vajaan vuoden koomassa ja nyt se on taas elossa! varautukaa siihen siis.

ja nii, hyviä illanjatkoja kaikille.

1 kommentti:

  1. höö tää on mahti ! täst ei voi seuraa muutaku hyvää ! ja oikeesti kirjotat sika kival taval, sillai jännästi hassusti, just kiva lukeeki :----Dd taaviananas♥

    VastaaPoista