1/26/2012

kakkonen on ykkönen


koulupäivä alkoki sit mukavasti jollai perhanan paloharjotuksella, mikäs siinä lumisateessa seistessä. sit siitä urheiluhalliin kuuntelemaan jonku palomiehen selityksiä ja meijän luokkalaiset sit söiki mun karkit siinä. hauskaa oli. sit loppupäivästä jotain tylsää lasten kasvatusta (kyllä musta tulee vielä hyvä tarhatäti joskus) ja sit matikkaa. piirreltiin terhinkaa taululle ja pelattiin ristinollaa ja hiketin pistarissa ihan 6-1. koulusta sitten subiin vetäsemään kalkkunapatongit naamaan. omnom tykkään ruuasta.

sit illal käveltiin sarankans varmaan kahen tunnin lenkki ja keskusteltiin politiikasta. äänestäkää kaikki ihanat ihmiset haavistoa ni suomella on edes jonkinlainen tulevaisuus.

on se vaan ihana. huomenna vappaapäevä ja luvassa rankkaa nukkumista. lauantaina ikeaan etsimään sisustustavaraa eli kaikkea halpaa jolla en tee mitään ikinä mutta koska on halpaa ni pakko on ostaa.

ja huomenna illalla tulee toki jokerit-ilves eli jeejee mun viikkoni piristyy huomattavasti jos ja kun huomenna tulee voitto. muuten tulee itku :-(

1 kommentti:

  1. jejee :----) mieki meen ehkä sittenki ikeaa huome !! jos äiti lähtee :D:D:D ikea ja halvat turhat tavarat♥

    VastaaPoista