12/04/2012

tässä hetkessä on kaikki mitä tarvitaan

nyt rupee jotenki näyttää kaikki omalla tavallaan paremmalta. oikeestihan se alamäki on vasta alkamassa, mut tällä hetkellä on jotenki mukavan rauhallinen olo. onneks sain unirytmin ihan päin persettä jo ennenku koko loma edes alko, ni ei tartte stressaa siitä sen enempää, koska se meni jo :)

perjantaina oli sit kuukauden myöhässä halloweenpartyt saralla :) oli ihan sikakivaa oikeesti :D oltiin sarankans sieppi & granlund. oli romanttista. ihanaa oli nähä sillä yläasteporukalla, jota ei oo taas hetkeen nähny :)

viikonlopun muut päivät meniki sitte vissiin jumittaessa. kai meillä jotain ihmisiäki kävi, en oikee jaksanu kiinnittää huomiota enää sitte niihin. liikaa on liikaa. ja sunnuntain bb + tanssii tähtien kanssa meni kyllä niin päin pyllyä että huhhuh. antonion olis todellaki pitäny voittaa, ja bb-ssä voittaja olis voinu olla kuka tahansa muu ku teija. oikeesti :D:DD ei menny niinku leffoissa nyt kyllä tämä.

eilen käytiin aamulla äitinkans kaupoilla ettimässä hautajaisvaatteita. sain sellasen aivan ihanan peplum-paidan jota palvon <3 en malta oottaa sitä et saan sen ihan yleiseen käyttöön. sit sain kans sellaset perusmustat housut, jotka on kyl pillit mut silti ne ei kyllä oo farkut. mutta aivan ihanat neki :) sitte kauppareissun jälkee kävästiin kotipizzassa ja tultiin himaan kattoo selviytyjät. senjälkeen sitte äitin täti tuli meille valkosella audillaan ja mulla meinas mennä järki :D kaunista <3 siitä  lähin sitte matukkaa vastaan keskustaan, käytiin kotipizzassa vähän nauramassa ja sitte tultiin meille dataamaan. nauroin pitkästä aikaa ihan sikana ja oli tosikivaa :) tykkäsin :D:D nuna tulloo.

tänään nyt sitte mun piti herätä puol kymmenen, mutta yheltätoista mä sitte sain itteni raahattua ylös sängystä. heti alko rankka anatomian lukeminen. sain ihan hyvin kerrattua tota edellistä koetta ja muutenki noita juttuja. nyt en tiiä että syönkö, meenkö suihkuun vai luenko lisää. koska kaikki pitäs tehä. elämän vaikeita valintoja.

oon tässä mietiskelly nyt mitä mä tartten joululahjaks. en uskalla pyytää äitiltä mitään enkä haluu antaa sille lisää aihetta stressiin. tiiän etten oo aina ollu se maailman helpoin ja kiltein tytär, mut kyllä mä aina yritän. mut niitä lahjoja oon oikeesti yrittäny miettiä, enkä tässä nyt muuta oo keksiny ku yliviivaustussit.

jjoo. nyt ruokaa. eläkää vaa ilman kuvia ku en saa tänne laitettuu mitää <33969697308094 kyllä. ette nää kuvia. ehehehe. en olis halunnukkaa.

lol.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti