12/07/2012

ron pope - a drop in the ocean

öääööä kiirettä pukkaa. ei se keskiviikko sit mennykkää iha silleen ku piti :D mut hauskempaahan se ajelu tottakai on isommalla porukalla. kävästiin motonetin lisäks verkkokauppa.comissa ja ikeassa syömässä. lähin messiin siinä puol kolmelta ja 23 taisin olla himassa. jotain siihen suuntaan. en onneks paljoo joutunu autos istumaa. mutta hauskaahan se on popittaa amy diamondia ja tiktakkia :D:DD ei jumalauta mikä meno. eilen istuin sitte koko päivän vaa sohvalla, kerran kävin koiran kanssa pihalla, siihen mun urheilut jäiki. meijän piti mennä porukalla lätkää pelaamaan, mut ei nuo nössöt uskaltanu. ei siellä kyllä varmaan oo vielä edes jäätä.

tänään sitte pitäs lähtee helsinkii ostelemaan kaikke mukavaa. varmaan ostan taas farkut ... tänään saadaan sarankans myytyy ne turku-liput, eli niistä tulee sitte hyvin rahaa mitä voi tuhlata. sitte tänään illalla matsiin melkeen täydelle areenalle. oikeesti vähä jees olla siel nyt vihdoin sillee että on meteliä. ei meinaa tapparaa vastaan ollu hirveesti ääntä. turhautti sellanen. onneks nyt tulee ne vitun etäkärpät ni tulee eteläpäädyllekki jotai vastusta :D

tänää oon aamust asti jännänny huomisii hautajaisii. kattelin tossa vähän valokuvia ja kuuntelin pink floydia. parin tunnin päästä joutuu menemään junalla, voi olla et siel on vaikeeta pitää kasetti kasassa.

nyt pitää viel miettii että mitkä vaatteet sitä pukis ja monelta pitää lähtee kävelemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti