12/18/2012

me ollaan nuoriso

eilen alko lomaloma :) koulussa oli vaa muutama tunti työharjotteluun liittyviä juttuja ja senjälkeen päästiinki sitte kotii. sain matelta tuliaisiks pussin kex-suklaata joka on btw parasta ikinä<3 koulunjälkee lagistettiin puolpäivää sarankans meillä ja sitte teinki kaks viikkoo myöhässä olleen kotitentin loppuun. hyvä ettei siitäkää tartte enää stressata. ei siitä kyllä hyvää numeroo myöhästymisen takia tuu mutta ihan sama. jos läpi menee ni se riittää kyllä vallan mainiosti.

tänään heräsin jossain yheltätoista, sitte nukuin ja datasin puhelimella vuorotellen pari tuntia. nyt tässä pitäs toki vielä mennä tekemään lumityöt, käyttää leevi ja käydä siwassa. sekä miljoona muuta pientä juttua. ei millllään jaksais. mut sitte ku äiti pääsee töistä ni mennää käymää kaupoilla ja hakemaa mäkkisafkaa :)<3 parasta! :D

sitte tän viikon ohjelmaan kuuluu viel joululahjojen ostaminen .... onneks oon taas ajoissa tänki asian kanssa. äitille, iskälle ja saralle pitää lahjat hommata. varmaan vois huomenna, ku on periaattees vapaapäivä. ei oo mitään isompii hommii kotona tehtävänä.

jepsis :)

1 kommentti:

  1. http://onatrackofmylife.blogspot.fi/2012/12/vastauksia-haasteeseen.html
    Haastoin sutkin tuohon gallupiin. Tee jos jaksat/aikaa löytyy c:

    VastaaPoista