3/17/2013

siis niinq best day eva

jee oli ehana päevä :) lähettiin yheltä saran kanssa kohti stadia, ihan vaan spontaanisti shoppailemaan. oli niin hyvä fiilis jo sillon, ku sai vedellä nahkatakissa ja tennareissa ilman et jääty. helsingissä suunnattiin samantien forumiin ja alennusmyynteihin. kävin hooämmältä hakemassa itelleni ihanan farkkupaidan ja ginasta saralle synttärilahjan :D sittensitten käytiin hesessä kiskasemassa kanasalaatit naamaan (huomatkaa tää terveysintoilu) ja jatkettiin matkaa leffateatteriin. jälleen tehtiin spontaani päätös ja siinä jonossa päätettiin että mennään kattomaan die hard 5. ja voi kiesus ku oli hyvä leffa!! tykkäsin ihan sikana :D nyt on taas lievää pakkomiellettä saada expendables 1 ja 2 katottua mahollisimman pian uudestaan :) jag tycker att toiminta.

sit ku käveltiin assalle ni näin valkosen audi r8 ja melkee itkin onnesta :D:D:D kuinka kaunis voi auto olla <3 haluan :( jaaa sitte assalla lahjoitin jollekki tytöntylleröiselle kokonaiset 10 senttiä että se saa junalipun ostettua.

nyt on vaan kertakaikkiaan tosihyvä mieli :) stressaan vaan viikonlopun vaatteista ja iskän synttärilahjasta :D muuten ei tässä oo mitään ihmeempiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti