3/16/2013

mä oon kai koukussa vauhtiin

joo kyllähän tää täysikäsyys aika makeelta maistuu. elämä on kivaa ja kaikki sujuu :) kävin eilen hoitelemassa pankkiasiat kuntoon ja tuli niin aikuinen fiilis että :D nyt on tosiaan kaikenmaailman sijotushommat ja muut mukavat. jos sitä vaikka rikastuis :) oikeesti mitä mun elämässä on tapahtunu näiden kuukausien aikana :D jotenki tosi paljon kaikkee isoo ja tulevaisuuteen liittyvää mut silti en muista mitään :D

eilen alotin ns terveellisen elämän. syön salaattia ja urheilen. itseasias tänää en oo viel tehny urheilun eteen yhtään mitään, ku paikat on eilisestä niin jumissa. vatsalihakset niin tuskaset et ei oikee huvita tehä mitään ku kaikki sattuu :D jos sitä nyt lähtis koiran kanssa lenkille ja sit tekis jotain pientä rääkkiä vielä :) kyllä tästä vielä hyvä tulee!

autokoulu menee hienosti. kaikki teoriat käyty, voisin vissiin varailla sitte jo aikaa kokeeseenki. ajotunnit menossa, oon kyllä just nii hyvä kuski ku ajattelinki... noo, enköhän mä ennen inssiä opi :D

maanantaina alkaa haku stadin ammattiopiston lähihoitajien koulutusohjelmiin. sinne siis :) asiakaspalveluun aattelin hakee ja sitte hammashoitoon :D jeejee. kyllä mä lähihoitajaks valmistun. senjälkee sitte onki suunnitelmat pahasti avoinna :D tai siis pois muutan, mut en vielä oikeen tiiä että mitähän sitä sitte tekis. suunnitelmissa toki opiskelu, mut minkä alan :D:D oon kelaillu häkepäivystäjää ja kosmetologii ja lääketeknikkoo ja vaikkamitä! jos haen jokapaikkaan ni kyllä mä nyt johonki pääsen. se on aivan varma :D ja jos ei sitte koulunkäynti enää jostain syystä kinosta ni voin tottakai mennä töihin. se tässä ammatissa on vissiin plussaa, töitä on. aina.

ensviikko menee ahkerasti opiskellessa ja autoillessa, perjantaina lähetään kavereiden kanssa kuopioon! :)<3 oikeesti aivan ihanaa :D pienissä kikseissä! siitä tuleeki astetta kivempi reissu :)

ja mitähän vielä :D kuopion jälkee onki pitkäviikonloppu, joka sisältää sarsan 18v pippalot ja american car shown. aikas lepposaa :D rahaa vaan palaa mut eipä tuo nyt oo nii justiinsa. eihän tässä onneks tartte säästää asuntoo varten tai mitään.... no mut kerrankos sitä nyt parhaan kaverin täysikäsyyttä juhlii.

nyt tuli pitkästä aikaa pitkästi tekstiä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti