3/26/2013

kuuletsä kuopio

oikeesti oliko edes parasta :D:D lähettiin perjantaina melkeenpä suoraan koulusta tiksiin josta loikattiin sitte junaseen, jolla matkattiin kauas pohjoiseen. pienestilievästi jännitti koko junamatkan ja melkeen jo itkin ku päästiin kuopioon.

loppujen lopuks oli varmaan yks parhaista viikonlopuista ikinä :) <3 mäkkisafkaa, auringonpaistetta, alkomahoolia, hienoja ihmisiä, hyvää musiikkia = paras meno. kuvia nyt ei tullu napattua ku yks, mut ei siinäkään näy mitään fiksua ni antaa olla. enskerralla sit :D


eilen kävin vielä saran kanssa tuhlaamassa vitusti liikaa rahaa. ostin aivan ihanan paidan, söpön huivin ja tietysti ruokaa. hesen kanasalaatti. mun uus rakkaus <3 nyt ku on sopivasti kotiutunu ja päässy takas tähän arkeen mukaan ni voi ruveta keräilee jo voimia ensviikonloppua varten :DD torstaina matukka tulloo, perjantaina saran täysikäisyyden juhlistamista, lauantaina rentoutumista yksin himassa ja sunnuntaina american car show ja scandinavian hunks! että on hyvä päivä tiedossa :D sit voisin vielä kruunata sen illan kattomalla expendablesia.

maanantaina vapaa ja sit taas innokkaana kouluuun <3<3<3<3<3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti