1/23/2013

va va voom

nyt on motivaatio kaikkea kohtaan nolla. ihmeen paljon oon silti saanu aikaseks. käy kyllä jaksamisen päälle noi viideltä heräämiset. ne on oikeesti vaikeita. vuorokausirytmi menee ihan päin helvettiä ku joutuu olemaan hereillä seittemältä, ja sit kello 14 jälkeen ei tartte enää tehä mitään. kaipaan koulua ja sitä että saa rauhassa nukkua ja lagittaa koulun penkillä ja elämä alkaa vasta kolmen jälkeen :D onneks ensviikolla on yks koulupäivä jee! huomenna iltavuoro, perjantai vapaa, lauantaina onki sitte taas aamu mut sunnuntai taas vapaa ja maanatai ilta :)

himassa on aivan ihana saunaremontti menossa. raksamiehiä ravaa täällä kokoajan ja pölyä on jokapuolella. käy henkeen ja siitä tulee joka ilta päänsärky. no mutta, buranan voimalla eteenpäin. remontti rupee olemaan jo voiton puolella, toki sieltä puuttuu aivan kaikki mahdollinen, mutta ihan hienosti se edistyy. tällä viikolla pitäis tulla suihkukaappi joka on aivan tajuttoman ihana :D sitä odottelen aivan jeejee-fiiliksissä, kaikki muu oikeestaan ärsyttääki.

ajokouluki on tässä täysin yhtäkkiä ajankohtanen juttu. aattelin että alottelisin kyllä sen kuitenki vasta työharjottelun jälkeen, ni ei tartte ihan joka ikisestä asiasta stressata samaan aikaan. koulu on kuitenki niin pelleilyä tähän työhön verrattuna ni sit ei jää huolehdittavaks ku vaa se ajokoulu :D pitää kyl eka katella vähän vielä noita hintoja, et löytyy varmasti se halvin :D kyllä muuten katon iha tarkalleen sen mistä saa halvimmalla ku pitää ite maksaa. perkele.

kaiken tän stressin, kiireen ja vitutuksen takana mulla menee kuitenkin hyvin :D yleisfiilis on oikein hyvä ja elämä hymyilee :) pienesti pelottaa kuitenki tulevaisuus, mut en mä nyt enää siitä jaksa stressata. tarpeeks muutaki mielessä, tulevaisuus tulee sellasena ku tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti