1/25/2013

go on and try to tear me down

vapaapäivä :) heräsin kuitenki jo seittemältä ku käytiin äitin kans ruokakaupassa. karkkia kuuden euron kilohinnalla <3 vähän tuli meikkivarastoaki taas täydennettyä, ni tänään voisin aikani kuluks vähän siivoilla turhia ja vanhoja pois. sit ku äiti pääsee ni käydään syömässä jossain keskustassa :) vissiin subissa :D jeejee.

päivällä on meikkilaatikoiden siivoomisen lisäks tiskit, koiran ulkoilutus ja imurointi. not bad. sit pitäs viel jaksaa raahautua naapuriin asti suihkuun :D mut iloa elämään tuo kaunis ihana suihkukaappi joka tuli tänään <3 vielä ku sen sais toimimaan ni sehän olis aika tosihyvä juttu :) mutta eiköhän se tässä pikkuhiljaa :D eilen on ilmeisesti valettu lattia? ja ensviikolla sitte tulee kaakelit jos oikein ymmärsin. sit ensviikko onki kolmas viikko ja sen pitäs olla aikalailla valmis ensviikon jälkeen.

ilmoittauduin sittenki eilen autokouluun ja tunnit alkaa 11.2. herranjumala. kerkeen just sopivasti aina raahautua töistä kotiin, käyttää leevin ja kävellä takasin keskustaan. joka tiistai ja keskiviikko meneeki teoriatunneilla, kattoo nyt vähän että mihin väliin niitä ajotunteja saa sitte survottua. menköön vaikka koulun päälle, ei paljoo kinosta. ei mulla oo paljoo paskaakaa poissaoloja ni otetaan nyt sitte keväällä koko vuoden edestä.

huomenna olis taas aamuvuoro ja herätys viideltä. kerkesin jo tottuu tähän luksukseen ku saa onnellisena nukkua seittemään :D ai että. mutta puolet työharjottelusta on ohi tän viikon jälkeen :) aivan ihanaa <3 :D kyllähän tästä työstä rupee jo vähän pitämään, muutama asiakas kyllä pistää vähän ahistamaan. mutta joo, kyllä tätä tulee ikävä :D pakko myöntää.

2 kommenttia: